Guillermo Amor, després del sorteig de Champions
Barça

Guillermo Amor confirma que el Barça no farà el passadís al Reial Madrid en el clàssic al Bernabéu

El responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip del Barça, ha confirmat en declaracions a Movistar Plus que el club blaugrana no farà el passadís al Reial Madrid com a campió del Mundials de Clubs

Actualitzat

Guillermo Amor, responsable de relacions institucionals i esportives del primer equip del Barça, ha confirmat en declaracions a Movistar Plus que el club blaugrana no farà el passadís al Reial Madrid com a campió del Mundials de Clubs abans del clàssic de lliga al Bernabéu.

"No farem el passadís al Reial Madrid. Només el fem amb els campions de les competicions que juguem i aquest no és el cas."

En roda de premsa, a Ernesto Valverde també li han preguntat sobre aquesta qüestió, però el tècnic del Barça no s'ha volgut mullar sobre aquesta qüestió i ha deixat la decisió final en mans del club:

"Passadís al Bernabéu? Buf, no ho sé… No em preocupa gens, no és important. Farem el que digui el club."

D'altra banda, Amor no ha volgut desmentir les informacions publicades en alguns mitjans de comunicació on s'informava que el president Josep Maria Bartomeu s'hauria reunit amb l'entorn del jugador de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann.

"Pot ser que hagi passat alguna cosa. Si ho diu el diari és possible, pot ser, no ho sé, pot haver-hi bona sintonia, una relació, converses... Això és inevitable i podem estar parlant amb molts altres. És el treball de club que se sol fer."

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut