Actualitat blaugrana

Gudjohnsen diu que la lesió de Messi no és cap excusa i que el Barça ha de guanyar almenys un dels tres títols en joc

Eidur Gudjohnsen és un home optimista, com ha demostrat en una entrevista al programa "Els millors anys de la nostra vida" de Catalunya Ràdio. L'islandès ha lamentat la nova lesió de Messi, però també ha remarcat que la seva baixa no ha de servir d'excusa en els pròxims partits. Gudjohnsen creu que el Barça ha de guanyar almenys un dels tres títols en joc (Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions), i no en descarta cap; només demana a l'afició blaugrana que confiï en l'equip. D'altra banda, el Barça s'entrena aquest divendres per continuar preparant el partit de diumenge (21 h) contra el Vila-real.

Actualitzat

Qui continua sent notícia és Christian Poulsen. Tal com va avançar ahir TV3, el danès ha arribat a un acord amb el Barça i fitxarà per tres temporades, sempre i quan Laporta sigui capaç de convèncer el president del Sevilla, José María del Nido. El fet que Poulsen acabi contracte d'aquí a un any podria abaratir els deu milions d'euros de la clàusula. La seva incorporació serviria per substituir Edmílson, que marxarà al juny.

Pròxims partits

Segons ha informat la Lliga de Futbol Professional, el partit de la 28a jornada de Lliga entre l'Almeria i el Futbol Club Barcelona es jugarà el diumenge 16 de març a les 19 h. La setmana següent, el Barça jugarà al Camp Nou contra el Valladolid, el diumenge 23 de març a les 17 h.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut