Futbol

Guardiola veu els jugadors a punt per aconseguir la quarta Copa d'Europa del Barça

A 24 hores de la final que pot donar al Barça la seva quarta Champions, Josep Guardiola veu els seus jugadors "preparats, amb el to adequat per afrontar el repte". En una roda de premsa molt diferent de les que es van viure amb motiu de les semifinals davant el Reial Madrid, el tècnic bagenc ha admès que "el Manchester United és un dels equips més complets que he vist mai" i ha dit que "si juguem com a la final de Roma, no guanyarem". Guardiola ha admès que ja té l'onze inicial decidit, encara que no l'ha volgut revelar.

Actualitzat
A falta de l'últim entrenament, tot sembla indicar que la formació del Barça de sortida serà la formada per Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi i Villa.

Guardiola s'ha volgut treure mèrits quan li ha recordat que, en cas de victòria aquest dissabte, sumarà ja deu títols com a entrenador del Barça: "Jo no els he guanyat, en tot cas he sigut part d'aquest èxit. Els nou títols els ha guanyat el Barça, que ha format un equip competitiu per arribar a aquest nivell".

El tècnic blaugrana no ha volgut entrar d'inici en la qüestió de la seva continuïtat, després que Johan Cruyff, en una entrevista a "La Gazzetta dello Sport", hi ha especulat. "Això avui no toca. Però tinc un any més de contracte i espero complir-lo".
 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut