Futbol

Guardiola: "Vam guanyar el Barça, però per un partit no se'ns pot considerar favorits a la Champions"

L'entrenador del Manchester City ha analitzat en roda de premsa la seva situació a la competició europea a falta de dues jornades per acabar la fase de grups

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador català del Manchester City, Josep Guardiola, ha comparegut aquest dimarts en la roda de premsa prèvia al partit dels anglesos de dimecres al camp del Borussia Mönchengladbach. En l'últim partit de Champions, el City va guanyar 3-1 el Barça al seu estadi. Guardiola ha assegurat que estan molt contents per haver guanyat el Barça. "Però va ser tan sols un partit, i per això no som favorits per guanyar la Champions". Sobre el paper dels "citizens" a la competició, el de Santpedor ha afegit que "potser d'aquí 10 anys serem favorits, però necessitem temps."

En la roda de premsa, Guardiola ha parlat també de la lesió del central belga Vincent Kompany. En l'últim partit de la Premier League, victòria al camp del Crystal Palace per 1-2, Kompany va haver de retirar-se lesionat. L'entrenador català ha revelat que té afectats els lligaments del genoll i que estarà unes setmanes de baixa. El doctor doctor Ramon Cugat tractarà el central belga a Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut