Barça

Guardiola s'endú 23 jugadors per al clàssic al Bernabéu i el mundial de clubs al Japó

El Barça ha completat al Camp Nou l'últim entrenament abans de viatjar aquest dissabte a Madrid per disputar el clàssic contra el Reial Madrid. El Barça, amb un partit més, és a tres punts del Madrid i no pot desaprofitar cap oportunitat per retallar aquesta distància. Però, passi el que passi al Bernabéu, els blaugranes marxaran directament des de Madrid cap al Japó. Els 23 jugadors que Guardiola ha convocat pel clàssic -20 del primer equip més Cuenca, Oier i Dos Santos- són els mateixos que disputaran el mundial de clubs.

Actualitzat
Queden poc més de 24 hores per l'esperat clàssic entre el Madrid i el Barça que es disputarà al Bernabéu i que podran seguir en directe per TV3. L'equip de Pep Guardiola ja ha fet l'últim entrenament abans de viatjar aquest dissabte al matí. A l'equip s'hi respira un ambient especial abans del desplaçament, una sessió que ha començat 30 minuts més tard de l'horari previst perquè Guardiola ha tingut una xerrada amb tota la plantilla als vestidors. Contra el Madrid hi ha tres punts en joc, igual que contra qualsevol altre rival, però, contra els blancs, entren en joc molts més factors, com la rivalitat històrica o la lluita pel liderat. El Barça, amb un partit més, és a tres punts del Madrid i no pot desaprofitar cap oportunitat de retallar aquesta distància.

El tècnic del Barça s'emportarà per al clàssic els 23 jugadors inscrits per disputar el Mundial de Clubs al Japó, on s'enfrontaran en semifinals a l'equip tunisià de l'Esperanci o Al-Saad de Qatar.
La llista de convocats la formen els 20 jugadors del primer equip (Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs), més tres futbolistes del filial (Jonathan Dos Santos, Oier Olazábal i Isaac Cuenca). Els blaugranes iniciaran el viatge cap al país nipó des de Madrid després del partit al Bernabéu.

Anar al contingut