Barça

Guardiola repeteix la mateixa llista de convocats per viatjar a Màlaga

Pep Guardiola repeteix convocatòria i viatjarà a Màlaga amb els mateixos 19 jugadors que van golejar al camp del Racing. Per tant, Ibrahimovic, amb un esquinç de grau 1-2 al turmell dret, també anirà a La Rosaleda després de completar sense problemes l'últim entrenament. Tot i tenir bones sensacions, el més probable és que el suec tingui descans per estar a punt de cara al partit de dimarts contra el Dinamo de Kíev corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions. L'equip blaugrana, que viatjarà el mateix dia del partit, intentarà aconseguir la cinquena victòria consecutiva i abstreure's de la polèmica al voltant del cas d'espionatge a quatre vicepresidents de la junta directiva. Guardiola creu que aquest afer no influirà en el rendiment de l'equip.

Actualitzat
Sense gaire temps per descansar, després de la golejada al camp del Racing, el Barça torna aquest dissabte a la Lliga. En la sessió d'aquest divendres, Zlatan Ibrahimovic s'ha entrenat fort, com la resta dels seus companys. El davanter suec ha evolucionat molt favorablement de l'esquinç al turmell dret que es va fer a Santander, i si Guardiola ho vol el pot fer jugar de sortida contra el Màlaga. Això sí, tenint en comte que dimarts hi ha partit de Champions contra el Dinamo de Kíev al Camp Nou seria convenient que no jugués 90 minuts, per no forçar la màquina.

El Màlaga-Barça de dissabte es jugarà a les vuit del vespre. Aquesta temporada potser algun partit tocarà jugar-lo a les tres de la tarda, després de l'anunci de la Lliga de Futbol Professional. Un horari que no preocupa gens al tècnic blaugrana. Com tampoc li preocupa la polèmica que s'ha generat pel cas de l'espionatge a quatre vicepresidents del club. Guardiola considera que aquest nou enrenou dins de la junta directiva no influirà en el rendiment esportiu dels seus jugadors.

La convocatòria per viatjar a Màlaga no té novetats i viatgen els 19 futbolistes que el tècnic té disponibles.

Una delegació del Barça visita la seu del Mundial de Clubs

Una delegació del Barça, amb el directiu Albert Perrín al capdavant, ha visitat a la Unió dels Emirats Àrabs les seus de la Copa Mundial de Clubs de la FIFA, en què el conjunt blaugrana prendrà part al desembre. Al costat de Perrín han viatjat el responsable blaugrana d'operacions internacionals, Stephen Dawson, i el de l'agència de viatges que gestiona els desplaçaments de l'entitat barcelonista, Antoni Moliné. Tots tres han visitat el Zayed Stadium d'Abu Dhabi, actualment en fase de renovació, així com l'hotel i els camps d'entrenament que utilitzaran els jugadors i el cos tècnic.

Albert Perrín, responsable blaugrana per a assumptes de UEFA i FIFA, ha confirmat que el club tenia intenció de revisar les instal·lacions "des que es va obtenir la classificació al maig", quan l'equip es va proclamar campió de la Lliga de Campions.

"Estem molt impressionats per tot el que hem pogut veure, tant per l'estadi i els camps d'entrenament com per l'hospitalitat mostrada pels ciutadans dels Emirats", ha manifestat Perrín, que espera que el Barça es proclami al desembre campió de la Copa del Món de Clubs.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut