Pep Guardiola i el seu equip amb el guardó al millor entrenador del mes de la Premier League (Premier League)
Futbol

Guardiola rep el premi al millor entrenador de la Premier League del mes de setembre

L'entrenador català del Manchester City ha rebut el premi al millor entrenador del mes de setembre de la Premier League després de guanyar tots els partits que ha disputat

Actualitzat

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha estat escollit entrenador del mes de setembre de la Premier League, un guardó que ja havia aconseguit el febrer de la temporada passada

El tècnic català ha dirigit a la perfecció el conjunt "citizen" després de guanyar els quatre partits del mes de setembre, anotant 17 gols i sense encaixar-ne cap.

El Manchester City lidera la classificació de la Premier League amb 19 punts, els mateixos que el Manchester United de Mourinho, però amb la diferència de gols favorable a l'equip de Guardiola.

A més, també ha guanyat els dos partits de la fase de grups de la Champions League i el corresponent a la tercera fase de la Carabao Cup, la Copa de la Lliga anglesa.

D'altra banda, l'anglès Harry Kane ha guanyat per cinquena vegada el premi al jugador del mes. El davanter del Tottenham Hotspur ha anotat 6 gols que han ajudat el seu equip a aconseguir tres victòries i un empat en les quatre jornades de setembre.  

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut