Barça

Guardiola recupera els internacionals i Piqué és dubte per jugar a Almeria

El Barça ha tornat a la feina aquest dijous a la tarda per preparar el partit de dissabte al camp de l'Almeria. Guardiola ha recuperat, per fi, els internacionals que aquests dies han estat escampats amb les seves seleccions, i ha començat a avaluar les condicions en què han arribat, sobretot Piqué, que no va acabar el partit Portugal-Espanya i que s'ha exercitat al marge del grup. De tota manera, s'ha confirmat que no té res greu i, si no juga dissabte, serà per no arriscar-se a veure una targeta que el deixaria sense guanyar el clàssic. Pedro tampoc s'ha entrenat perquè s'està recuperant d'una gastroenteritis.

Actualitzat
Gerard Piqué només va jugar 45 minuts en l'amistós entre Portugal i Espanya i ja no va sortir a la segona part per unes molèsties als músculs isquiotibials, però la revisió que li han fet avui els metges del Barça ha revelat que el central català no té cap lesió muscular. Piqué, que aquesta tarda s'ha exercitat al gimnàs, es reincorporarà demà als entrenaments amb el grup. Per tant, estarà disponible per viatjar a Almeria, però Guardiola haurà de decidir si prefereix reservar-lo pensant que si el jugador veu una targeta groga es perdria el clàssic.

Iniesta, la Roja i el clàssic

Per cert, que Andrés Iniesta, un altre dels jugadors que van participar en la desfeta d'Espanya, no pensa que els homes de Vicente del Bosque hagin de demanar perdó per la contundent derrota contra la selecció portuguesa. Molt més content estava Leo Messi, després del golàs que va donar la victòria a l'Argentina contra el Brasil. Ja en clau culer, l'Almeria i, després, el Panathinaikos són els dos compromisos per als quals el de Fuentealbilla reclama tota l'atenció del vestidor blaugrana, abans de pensar en el Barça-Madrid.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut