Barça

Guardiola: "Queden 63 punts i l'objectiu és fer-los el millor possible"

El Barça ha preparat el duel contra el Betis amb un entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. Guardiola ha disposat de 19 jugadors, els quinze del primer equip disponibles i quatre jugadors del B: Montoya, Dos Santos, Sergi Roberto i Isaac Cuenca. El Barça es tornarà a entrenar diumenge al matí, hores abans del partit contra els andalusos. Guardiola confia en la resposta de l'afició malgrat les hores de la nit en què es juga el partit, ja que pensa que es veurà un bon espectacle. A més, el de Santpedor no vol deixar de lluitar per la màxima competició a pesar d'estar a tres dies de visitar el Bernabéu per tercer cop aquesta temporada.

Actualitzat
Guardiola ha avisat que "el Betis és un equip molt agressiu, que et ve a buscar a dalt, que té bona sortida de pilota, extrems amb desequilibri i que és solidari. Van començar molt bé, van baixar i ara, amb tres victòries seguides, demostren que estan en el seu millor moment."

Sobre la Lliga, el Pep s'ha mostrat en la línia de José Mourinho, valorant-la de la millor manera possible: "És la competició més important perquè et posa a to en la resta de competicions. Si els meus jugadors no reaccionen bé ara, ens quedarem fora de la Lliga. Si ens deixem més punts, no els atraparem. Sortirem amb desavantatge davant el Betis, de 5, 6 o 8 punts, i el que hem de fer és jugar, intentar guanyar cada partit i al final de temporada veurem què hem merescut, què hem fet bé i què malament".

El tècnic blaugrana també ha tingut temps d'analitzar el clàssic del divuit de gener de Copa, i ha subratllat que "quan un jugador del Madrid juga contra el Barça ho fa al 100 per cent, i a la inversa. Si pensem que no  donen importància al partit del Barça, estem equivocats. Un es quedarà fora, perquè els sortejos no es fan perquè el Madrid o el Barça estiguin a la final. No hi ha temps per a lamentacions ni per dir-nos que som molt bons."

Elogi a Busquets

El de Santpedor ha descartat que el Barça fitxi cap reforç en el mercat d'hivern i confia en el planter. Un planter que -diu- es fruit del bon treball de molta gent dins el club. Precisament sobre un puntal del planter, ara en el primer equip, Sergio Busquets, ha arribat a asssegurar que és el millor del món en la seva posició: "Busquets és una troballa. Crec que és el millor migcentre del món. Ens dóna equilibri, encara que li cal millorar algunes coses". El de Badia disputarà aquest diumenge el seu partit número 100 com a jugador del Barça a la Lliga.

Pepe Mel: "Els números del Barça al seu camp espanten"

L'entrenador del Betis, Pepe Mel, s'ha mostrat ambiciós en la roda de premsa prèvia al viatge cap a Barcelona. Mel assegura que van al Camp Nou "amb la intenció clara de puntuar", encara que és conscient que visita "l'estadi on juga el millor equip del món, i els seus números allà són per espantar". El tècnic verd-i-blanc és consciert de la dificultat del seu objectiu i considera que "caldrà fer gol, és molt difícil que es quedin a zero", però ha avisat que el seu equip "no dóna cap punt per perdut ni es salta aquesta data del calendari .

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut