Barça

Guardiola, prudent, no es deixa endur per l'eufòria i recorda que "queda molta Lliga"

Al final del partit, Pep Guardiola no va voler burxar ni el Reial Madrid ni Mourinho. Diplomàtic com sempre, el tècnic blaugrana es va mostrar molt satisfet pel joc del seu equip i per haver fet feliç tanta gent. Guardiola va voler recordar que, tot i la contundència del triomf, "encara queda molta Lliga". El tècnic blaugrana, prudent però satisfet, va afegir que "la manera de guanyar és el que em fa més feliç" i va voler dedicar el resultat a "Cruyff i Rexach, els pioners de tot això". Guardiola no creu que hagi estat un triomf "fàcil" i avança que el Madrid serà un rival dur fins al final.

Actualitzat
Villa: "No puc demanar res més"

David Villa no va poder dissimular la seva satisfacció pel contundent triomf contra el Reial Madrid en el seu debut en un clàssic. "Per ser el meu primer clàssic, no puc demanar res més. Estic molt content no només pel resultat, sinó per la manera com ho hem aconseguit, amb el nostre estil, amb la nostra forma de joc", va dir l'asturià.

Villa, autor de dos dels cinc gols del conjunt blaugrana, va restar importància a la seva actuació individual davant el bon funcionament col·lectiu dels de Josep Guardiola. "Estic content per haver pogut aportar aquests dos gols, però si haguessin estat d'un altre company també ho estaria", va concloure l'atacant barcelonista.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut