Barça

Guardiola podrà comptar amb Keita i Abidal per a la Copa del Rei

Josep Guardiola podrà comptar amb tretze jugadors del primer equip per enfrontar-se el dia 9 a l'Hospitalet, en la Copa del Rei, ja que el club ha aconseguit finalment el permís de les federacions francesa i maliana perquè Eric Abidal i Seydou Keita s'incorporin més tard. Abidal i Keita seran presents a l'estadi de la Feixa Llarga de l'Hospitalet de Llobregat en l'anada dels setzens de final de la Copa, partit avançat a causa de la disputa per part del Barça del Mundial de Clubs el mes de desembre vinent.

Actualitzat
Guardiola també podrà comptar per al torneig de la Copa amb els vuit internacionals espanyols convocats per Vicente del Bosque: Víctor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas i David Villa. Tots ells, juntament amb Abidal i Keita, s'incorporaran a la concentració de les seves respectives seleccions dijous que ve.

Contra l'Hospi, però, no hi seran els futbolistes sud-americans -els brasilers Dani Alves i Adriano Correia, els argentins Javier Mascherano i Leo Messi i el xilè Alexis Sánchez-, els quals ja no van participar en l'entrenament de dilluns. Ni tampoc Thiago Alcántara ni Isaac Cuenca, convocats amb la selecció espanyola sub-21.

Tenint en compte que els migcampistes Ibrahim Afellay i Pedro Rodríguez estan lesionats, el Barça comptarà amb tretze jugadors per al primer equip: Valdés i Pinto (porters), Piqué, Puyol, Fontàs, Abidal i Maxwell (defenses), Busquets, Xavi, Iniesta, Keita i Cesc (centrecampistes) i Villa (davanter).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut