Futbol

Guardiola: "Pedro pot jugar a qualsevol equip del món"

El tècnic català del Bayern de Munic, preguntat per la situació de l'extrem canari, ha assegurat que és un futbolista amb una gran qualitat i li desitja el millor, tant si es queda al Barça com si se'n va a un altre equip

Actualitzat

Pep Guardiola, tècnic del Bayern de Munic, ha elogiat Pedro Rodríguez, futbolista que pot deixar el FC Barcelona per anar al Manchester United, i ha assegurat que el veu triomfant "a qualsevol club del món".
   
Guardiola, que va ser el tècnic que va donar l'oportunitat de jugar amb el primer equip barcelonista a l'extrem canari, ha estat preguntat per la situació de Pedro en la roda de premsa prèvia a la disputa de l'Audi Cup a Munic. "Són rumors que he sentit, no sé com està la situació; si fos entrenador del Barcelona, et podria comentar".

"Respecte a la seva qualitat, no hi ha dubte, la té tota. És campió del món i d'Europa amb la seva selecció, ho ha guanyat tot amb el Barça, on ha jugat milions de partits, i això vol dir que pot jugar en qualsevol club del món. Li desitjo el millor pel gran jugador i persona que és tant, si es queda com si no", ha manifestat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut