Barça

Guardiola obre la porta a la sortida de Gabi Milito, tot i que reconeix que li agradaria que continués

Pep Guardiola ha comparegut en roda de premsa com és habitual la jornada abans de partit. Després de confirmar-se que Carles Puyol ha superat la seva lesió i estarà disponible per jugar contra l'Athletic a San Mamés, en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei (0-0 a l'anada), el tècnic de Santpedor s'ha referit a un altre dels centrals de la plantilla, Gabi Milito, que, segons s'ha apuntat en les últimes hores podria estar buscant la seva sortida del club. Guardiola ha expressat que està "encantat" amb el jugador, però ha indicat que si el seu desig és marxar prefereix que ho faci, ja que no vol jugadors que no vulguin estar a l'equip.

Actualitzat
"Coneixent-lo, entenc que vulgui marxar", ha reconegut l'entrenador, que diu haver parlat amb el jugador i haver-li deixat clar que qui ho ha de decidir és ell mateix.

En relació amb el partit davant l'Athletic, Pep Guardiola s'ha mostrat segur que l'equip de Caparrós sortirà a l'atac des de l'inici i exigirà el màxim als seus homes si volen seguir vius a la competició. "A San Mamés, la gent pressiona i ajudarà al seu equip fins al final. Si van perdent, ens tancaran a l'àrea, segur", ha inidicat el tècnic, que ha advertit que si el seu equip no és "capaç de controlar el partit", rebrà ocasions de gol.

Puyol i Afellay entren a la llista

Després de perdre's el partit de lliga davant el Llevant, Carles Puyol ha rebut l'alta i ha entrat a la convocatòria de Pep Guardiola pel partit davant l'Athletic Club. Una altra novetat de la llista és Ibrahim Afellay, que per primera vegada tindrà l'opció de debutar amb el seu nou equip. Maxwell, per la seva banda, s'ha quedat fora a causa d'unes molèsties a l'adductor de la cama dreta. "Veurem si poden ajudar i quants minuts poden estar al terreny de joc", ha expressat Guardiola en relació a les dues novetats. De fet, no ha desvelat res sobre la seva alineació més enllà de que el porter titular serà, com és habitual a la competició, Pinto.

La llista està formada, per tant, per: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Milito, Abidal, Adriano, Sergio Busquets, Mascherano, Keita, Xavi, Iniesta, Thiago, Afellay, Bojan, Messi, Pedro, Jeffren i Villa.

La Catedral serà una olla de pressió

Les darreres entrades per presenciar el partit a San Mamés ha estat venudes aquest dimarts al matí. Molts aficionats que han aconseguit les darreres entrades a la venda ho han fet després de passar la nit fent cua al davant de les taquilles. L'afició de l'Athletic pretén que les graderies tornin a esperonar els "lleons" com fa dues temporades contra el Sevilla. En la primera mitja hora, els bascos van sentenciar l'eliminatòria i es van classificar per la final de Copa de València, precisament contra el Barcelona.
 
I, per escalfar encara més l'ambient, els jugadors, després de l'últim entrenament, han repartit joguines entre els nens. I aquest dimecres durant tot el dia circularà un autobús de dos pisos per la ciutat que, entre altres coses, cridarà a una concentració de seguidors a les portes de l'hotel de concentració per animar els jugadors de l'Athletic quan marxin cap a San Mamés. En la part esportiva, Caparrós està pendent dels seus centrals. Mikel Sanjosé, expulsat diumenge passat, contra el Deportivo, és a l'espera de la decisió del Comitè d'Apel·lació, i Fernando Amorebieta es recupera d'una grip. En canvi, l'Athletic recupera el davanter Llorente, que no va jugar al Camp Nou.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut