Primera

Guardiola no varia el seu discurs pessimista en la prèvia del Barça-Granada

El Barça es va entrenar aquest dilluns per continuar preparant la visita del Granada, aquest dimarts, al Camp Nou. En la sessió, hi van participar els 17 jugadors disponibles del primer equip, més Tello i Muniesa, del filial. Com ja va passar diumenge, Abidal, pendent del trasplantament de fetge, i Afellay també van treballar a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En roda de premsa, Guardiola no va variar el seu discurs pessimista i, tot i rebaixar la diferència respecte el Madrid a 8 punts, continua pensant que el Barça no guanyarà la Lliga.

Actualitzat
Guardiola: "Ens equivoquem si ara estem pensant en la remuntada."

L'entrenador del Barça segueix pensant que el seu equip no guanyarà la Lliga, malgrat que aquest cap de setmana li ha retallat dos punts al Reial Madrid i es troba a vuit del conjunt blanc a falta d'onze partits per al final del campionat. "Segueixo pensant que no la guanyarem. Poca credibilitat tindria si hagués canviat d'opinió en dos dies. Crec que ens equivoquem si ara estem pensant en la remuntada. Si estiguéssim a quatre o cinc punts encara, però estem a vuit", va manifestar en la prèvia del partit davant el Granada.

Guardiola va demanar als seus jugadors "que no mirin el calendari" ni que facin càbales sobre possibles resultats, "perquè no serveix de res", i els va instar a pensar només en el pròxim partit. "Les setmanes se'ns faran molt llargues si no ens preocupem únicament de guanyar els nostres partits. L'únic que podem controlar és el que fem nosaltres. Ara toca el Granada, estudiar el que fa Abel, conèixer les seves virtuts i sortir a competir, com fem sempre", va argumentar.

Abel podrà comptar amb Martins

El Granada és el rival d'aquest dimarts en la jornada de Lliga entre setmana. L'equip andalús fa 36 anys que no visita el Camp Nou, on sempre ha encaixat una derrota. Amb la intenció de capgirar aquesta estadística, l'expedició encapçalada per Abel Resino viatja el mateix dia de partit. Ho fa amb baixes importants, com les de Fran Rico, Roberto, Yedba o Diakhaté. En canvi, Martins, que va acabar l'últim partit expulsat, ha entrat a la llista de convocats ja que complirà la seva sanció en la següent jornada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut