Lliga de Campions

Guardiola: "No hi ha entrenador ni sistema defensiu capaç d'aturar Messi"

L'entrenador català del Bayern de Munic ha assegurat en una multitudinària roda de premsa que no ha vingut al Camp Nou a rebre cap homenatge, sinó a fer la seva feina, que és guanyar

David CarballoActualitzat

Pep Guardiola ha comparegut en una multitudinària roda de premsa en el seu retorn al Camp Nou que ha aixecat una gran expectació mediàtica. El tècnic del Bayern ha admès que aturar Messi és impossible i s'ha mostrat feliç per tornar a casa, però ha deixat clar que ha vingut a guanyar i no a rebre cap homenatge.

Retorn al Camp Nou: "És fantàstic haver tornat aquí. És molt especial, tinc molts records, però ara sóc entrenador del Bayern i haig de donar el millor de mi. Demà intentaré fer-ho el millor possible. No he vingut perquè em facin cap homenatge, vinc a fer la meva feina per intentar que el Bayern estigui a la final de la Champions. Heu d'entendre que no és un partit normal per mi. Però quan estic per la feina, estic per la feina."

Com es pot aturar al Barça?: "Hi ha molts pocs sistemes defensius que puguin controlar el talent. Tenen molt de nivell i ja sabeu què penso sobre el Barça. No tenen punts febles."

Quina rebuda espera?: "La rebuda de la gent serà bona, a casa sempre m'han tractat molt bé. Però nosaltres venim a fer la nostra feina i la gent ha d'animar el seu equip."

Possessió: "El Barça està parit per tenir la pilota, però nosaltres no canviarem la nostra manera de fer aquests dos últims anys. Ningú mai a la història li ha tret la possessió al Barça."

Celebració dels gols: "No sé què faré, però vull guanyar. Estaré molt content, però no sé quina serà la meva reacció."

Favoritisme: "Si ens haguéssim queixat de les baixes no hauríem guanyat la Bundesliga quatre jornades abans ni hauríem arribat fins aquí. No m'he queixat mai de les baixes i no ho faré ara. Si el Barça es classifica és perquè s'ho haurà merescut."

Pla per aturar Messi: "Si està com intueixo que està ara, no hi ha defensa que el pugui parar. És impossible. A Messi no se'l pot parar. No hi ha entrenador ni sistema defensiu que el pugui parar. És massa bo. Un talent d'aquesta magnitud no es pot defensar. Hem d'intentar limitar-lo."

Partit amb gols?: "No crec que el partit de demà acabi amb empat a zero. Però, evidentment, tot pot passar."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut