Futbol internacional

Guardiola: "Ni al Madrid li convé un entrenador com jo ni jo aniria al Reial Madrid"

El tècnic del Manchester City no ha negat que el club blanc s'interessés per ell la temporada passada

Actualitzat

"Jo sóc seguidor del Barcelona; ni al Madrid li convé un entrenador com jo ni jo aniria al Reial Madrid". En set segons, el que ha trigat a dir aquesta frase, Pep Guardiola ha tancat d'una tacada l'enrenou que s'ha muntat entre els mitjans de comunicació sobre l'interès del club blanc per fitxar el tècnic català la temporada passada.

L'entrenador del Manchester City ha comparegut en roda de premsa la vigília del partit de la Premier League contra el West Bromwich Albion, del qual ha destacat les jugades al contraatac i a pilota parada. Després de la brillant arrencada en el campionat anglès, els citizens han viscut un mes d'octubre per oblidar: derrota contra el Tottenham, empats contra l'Everton i el Southampton i golejada del Barça a l'anada de la Champions League. En aquest sentit, Pep Guardiola no vol mirar més enllà del partit contra el West Brom, i això que dimarts que ve rebrà el FC Barcelona a l'Etihad Stadium (a les 20.45, en directe per TV3).

Sobre la mala ratxa, el tècnic del City es mostra satisfet pel rendiment dels seus jugadors, tot i que reconeix que hi ha marge per a la millora i, alhora, atribueix a un cúmul de circumstàncies la situació actual del seu equip, que, malgrat tot, segueix líder a la Premier League, això sí, sense gaire marge, i és que està empatat a punts amb l'Arsenal i el Liverpool.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut