Lliga de Campions

Guardiola: "M'ha recordat molt a la semifinal contra el Chelsea en l'últim any al Barça"

El tècnic català del Bayern no ha tingut cap retret cap als seus futbolistes en la roda de premsa posterior al partit de tornada a l'Allianz Arena després de quedar fora de la final de la Champions per tercera temporada consecutiva

Actualitzat

Pep Guardiola deixarà la banqueta del Bayern de Munic a final de temporada sense haver pogut guanyar la Lliga de Campions. Primer el Reial Madrid, després el Barça i per últim l'Atlètic de Madrid han barrat el pas a la final dels bavaresos en les últimes tres temporades consecutives. Tot i això, el tècnic català del Bayern no ha tingut cap retret cap els seus futbolistes en la roda de premsa posterior al partit de tornada a l'Allianz Arena.

"La pitjor derrota és aquella en la que te'n vas a casa amb la sensació que no ho has donat tot, que no has estat bé. Avui no tinc aquesta sensació. No tinc res a dir als jugadors ni a aquesta meravellosa afició, absolutament res a dir. En el descans els he dit 'us mereixeu anar a la final', lluiteu per ella però no hi ha hagut cap correcció tàctica, estava tot ben fet, però l'Atlètic també es mereix estar a la final", ha explicat.

Guardiola no ha volgut qualificar de fracàs l'eliminació del seu equip en semifinals per tercer any consecutiu i ha comparat aquesta eliminatòria amb la que va perdre contra el Chelsea de Mourinho en el seu últim any a la banqueta. "Decepció és quan no es juga bé. M'ha recordat molt la semifinal contra el Chelsea en l'últim any al Barcelona, on a Londres vam fer moltíssimes ocasions de gol i vam perdre per 1 a 0. I a la tornada va ser semblant perquè ho vam tenir a prop i no vam aconseguir fer el gol", ha recordat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut