Futbol

Guardiola: "La reunió amb Rosell és una més i el que vam dir queda entre nosaltres"

En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dissabte contra l'Sporting, Pep Guardiola ha assegurat que "la reunió amb Rosell és una més i el que vam dir queda entre nosaltres". Sobre la seva renovació, ha indicat que no s'ha marcat cap dia límit i que té molt bona relació amb l'actual junta. I és que Guardiola i Rosell van sopar dijous a casa del president. Mentrestant, l'equip s'ha entrenat amb la novetat d'Alexis, després d'haver jugat als Estats Units amb la seva selecció.

Actualitzat
Bona relació amb la junta directiva

Sobre les relacions que té amb l'actual junta, Guardiola ha volgut aclarir que "em porto molt bé amb aquesta junta directiva i em vaig portar molt bé amb l'anterior. No puc tenir cap queixa i no té res a veure amb el meu futur. Si fos per això, ja hauria renovat fa molts dies".

Alexis torna als entrenaments

Guardiola ha dirigit l'entrenament de cara al partit de dissabte contra l'Sporting de Gijón, un partit que afronta amb baixes sensibles, entre targetes i lesions. Aquest divendres ja s'ha incorporat al grup Alexis Sánchez, després d'haver jugat als Estats Units amb la seva selecció, però en continua fora Abidal, que no podrà jugar dissabte. Tampoc ho faran, com se sap, Messi i Busquets, per sanció, i això obligarà el tècnic a moure la banqueta. Tello, Sergi Roberto, Dos Santos i Muniesa s'han entrenat amb el primer equip.

Thiago, dubte seriós

Thiago no s'ha entrenat i és dubte seriós contra l'Sporting. En aquest sentit, Guardiola ha explicat que "Thiago fa temps que té aquestes molèsties, però ha anat aguantant perquè teníem moltes baixes. Dissabte en parlarem".

D'altra banda, sobre les declaracions en què va dir que la Lliga d'aquesta temporada no la guanyaria el Barça, el de Santpedor ha indicat que "si no som primers és perquè hem fallat, no és culpa dels àrbitres".

En relació amb el desacord entre el Barça i l'Athletic Club de la data i escenari de la Copa, Guardiola ha defensat la postura del club blaugrana, ja que "hem demanat jugar la final de Copa el divendres 25 de maig perquè encara tenim opcions de jugar la final de Champions. És lògic".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut