Barça

Guardiola: "Intentarem allargar tot el possible la competició"

Pep Guardiola ha tornat a repassar l'actualitat blaugrana un dia abans del partit al Ciutat de València. El tècnic del Barça ha assegurat que intentaran allargar el màxim la competició i que per això han de guanyar al camp del Llevant si no volen perdre les poques opcions de seguir lluitant pel títol de Lliga. Guardiola també ha dit que no prioritzaran la Champions, ha reconegut que Messi i Cristiano Ronaldo són dos jugadors que mengen a part i es retroalimenten i que la millor notícia sobre Éric Abidal és que els metges han dit que la recuperació del jugador va bé i que no hi ha hagut cap ensurt.

Actualitzat
"No podem parlar cada setmana si tinc o no esperances de guanyar la Lliga. Intentarem allargar tot el possible la competició. Si perdem contra el Llevant, perdríem les poques opcions que tenim", ha assegurat Pep Guardiola el dia abans de la visita al Ciutat de València.

Guardiola també ha valorat el duel entre els dos crac de la Lliga, Leo Messi i Cristiano Ronaldo. "Cristiano i Messi es retroalimenten, són dos jugadors que mengen a banda i és una sort que puguem gaudir d'ells", ha dit.

El tècnic del Barça també ha elogiat la feina del capità Carles Puyol, que aquest divendres ha fet 34 anys i no s'ha mostrat gens preocupat davant la possibilitat que Víctor Valdés vegi una targeta groga que li impediria jugar contra el Madrid al Camp Nou. "Si Valdés veu una groga, jugarà Pinto. No passa res", ha recordat.

Per últim, Guardiola ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador sobre l'estat de salut d'Éric Abidal, que dimarts passat es va sotmetre a un trasplantament de fetge. La informació que tenim és que tot està bé, tot segueix el seu curs i no hi ha hagut cap contratemps", ha conclòs.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut