Barça

Guardiola, ingressat a la Dexeus per tractar-se d'una fortíssima lumbàlgia

Josep Guardiola ha ingressat aquesta matinada a la clínica Dexeus de Barcelona per tractar-se de la fortíssima lumbàlgia que té des de fa més de dues setmanes. El tècnic blaugrana no es va voler perdre el partit contra el València, i els dolors ja s'han fet insuportables. Guardiola seguirà amb el tractament i l'estudi de la seva lumbàlgia aguda, i la seva evolució marcarà quan podrà rebre l'alta mèdica, segons han informat aquest mateix matí els serveis mèdics del FC Barcelona.

Actualitzat
L'entrenador blaugrana no va entrenar el seu equip fa dos dies, però ahir a la nit va viatjar finalment amb el Barça a València, encara que se'l va veure gairebé tot el partit patint a la banqueta com a conseqüència del dolor intens que li produïa la lumbàlgia.

Al retorn de l'expedició blaugrana aquesta matinada de València, on el Barça va guanyar per 0-1, Guardiola es va desplaçar a un centre mèdic, on va quedar ingressat per rebre tractament i per sotmetre's a "un estudi de la seva lumbàlgia aguda".

L'informe mèdic enviat pel Barcelona indica, a més, que l'evolució de la malaltia "marcarà quan podrà rebre l'alta mèdica".

Com fa dos dies, el segon de Guardiola, Francesc "Tito" Vilanova, serà l'encarregat de dirigir la sessió preparatòria els pròxims dies, amb vista a la preparació del partit entre el Barça i el Saragossa de dissabte al Camp Nou (20.00 hores).
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut