Barça

Guardiola imposa una multa col·lectiva de 500 euros a tota la plantilla per arribar un minut tard a l'entrenament

Tot el contrari que el Reial Madrid, el Barça afronta ple de confiança i optimisme el pròxim partit de Lliga davant el Recre al Nuevo Colombino. Però Guardiola no està disposat a abaixar ni un mil·límetre el llistó d'exigència que ha posat als seus jugadors. L'entrenament d'aquest divendres n'ha estat una bona mostra després que els seus jugadors s'hagin presentat amb retard. Un llistó d'exigència que Eto'o també té molt alt. Amb l'inici de temporada tan espectacular que està fent, el camerunès es veu capaç de tot i pensa que el Barça ha d'arrasar.

Actualitzat
El dia abans de jugar el partit de Copa de tornada contra el Benidorm, Guardiola va assegurar que hi havia alguns detalls que no li acabaven d'agradar tot i la bona marxa del seu equip i que podien patinar en qualsevol moment. I aquest divendres els seus jugadors han patinat.

L'hora prevista de l'entrenament matinal al Miniestadi era les onze en punt. Guardiola ja fa estona que hi és, però a les onze i un minut, onze i gairebé dos minuts, el professor continua esperant que els alumnes entrin a classe. El retard no té explicació perquè els jugadors són citats al vestidor amb prou marge per esmorzar, preparar-se i arribar amb temps de sobres a entrenar-se.

Una vegada hi són tots, Guardiola va per feina. Passen cinc minuts de les onze i el míster aplega al seu voltant els seus jugadors. Els comunica que hi ha multa i que la multa és col·lectiva: 500 euros per cap per arribar tard. Pep parla i la resta escolta. Deia que hi ha detalls que el fan estar alerta, i aquest n'és un. Ser líders, estar vius a la Copa i que el Madrid estigui en crisi, no vol dir, a l'entendre de Guardiola, que l'equip tingui llicència per relaxar-se en res, començant per la puntualitat.

Eto'o es mostra insaciable


Després, confessió d'Eto'o amb esperit d'equip. El camerunès no vol la Bota d'Or, sinó guanyar-ho tot. Eto'o, que sempre que surt a la sala de premsa parla clar, ha dit, entre altres coses, que encara no s'ha vist la seva millor versió aquesta temporada, que el Barça ara mateix marca gols fins i tot quan no ho vol fer i que la Lliga només té un equip favorit, que és el Madrid.

Aquest dissabte, de nou entrenament a les onze abans de conèixer la llista de convocats per al pròxim partit de Lliga contra el Recreativo al Camp Nou. Qui arribi tard està avisat.
Anar al contingut