Futbol Internacional

Guardiola i Mourinho expliquen la baralla posterior al derbi entre el Manchester City i el Manchester United

Jugadors i membres del cos tècnic dels dos equips es van enfrontar al túnel de vestidors després del partit que va guanyar el Manchester City per 1-2

Actualitzat

La baralla al túnel de vestidors després del derbi entre el Manchester United i el Manchester City (1-2) de diumenge passat ha arribat aquest dimarts a les rodes de premsa dels entrenadors dels dos equips, José Mourinho i Pep Guardiola. El català ha explicat que "quan es va acabar el partit els jugadors es van donar la mà entre ells sense cap problema. Alguns van anar a celebrar la victòria amb els aficionats com és normal. Després vam marxar als vestidors. Jo animo els meus jugadors a celebrar les victòries".

Guardiola no ha volgut comentar les informacions que diuen que el seu ajudant, Mikel Arteta, va acabar amb un tall a la cella. Els mitjans britànics expliquen que la baralla, amb participació de jugadors dels dos equips i de Mourinho, va ser fora del vestidor visitant, i que el portuguès va reprendre els jugadors del City per excedir-se en la celebració del triomf. El tècnic de Santpedor ha dit al respecte que "quan perdem ho acceptem, però quan guanyem ho gaudim. Jo soc qui els anima a celebrar-ho entre ells. I això és el que vam fer. Després va passar això, i espero que no torni a passar".

L'entrenador de l'United, José Mourinho, no ha volgut donar explicacions d'aquests fets, i s'ha limitat a dir que "per mi, va ser una qüestió de diferències respecte a comportament i educació, només això i res més". El portuguès tampoc ha volgut valorar les paraules del tècnic rival: "Pep diu el que diu. No estic aquí per comentar les seves declaracions".

La setmana abans del derbi de Manchester, Mourinho havia escalfat una mica l'ambient posant en dubte si el llaç groc que Guardiola llueix durant els partits en suport dels empresonats Jordi Sànchez i Jordi Cuixart s'ajusta a la normativa. A la roda de premsa posterior al derbi, Guardiola va dir que no es trauria el llaç encara que el sancionessin.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut