Barça

Guardiola: "Felicito el Madrid per la victòria i pel títol de Lliga que ha assolit"

Pep Guardiola havia advertit en la prèvia del clàssic que tot el que no fos una victòria del seu equip seria dir adéu al títol de Lliga. I un cop confirmada la derrota, el tècnic blaugrana no ha pogut fer res més que felicitar els blancs a la sala de premsa. "Felicito el Madrid per la victòria i pel títol de Lliga que avui han assolit", ha admès amb esportivitat. Guardiola ha assegurat que el seu equip no ha estat inferior al rival, que els seus jugadors són únics i que no els canvia per ningú i que espera que es puguin aixecar d'aquest cop per afrontar el decisiu partit de dimarts a la Champions contra el Chelsea.

Actualitzat
"No tinc la sensació que haguem estat inferiors al Madrid. Hem estat a l'alçada del partit, hem tingut el control que volíem, no tinc res a retreure a l'equip. El nostre futbol demana precisió i aquests nois fa molts mesos, quatre anys, que ho juguen tot. Era un partit exigent i hem competit bé", ha assegurat.

Guardiola ha tornat a desfer-se en elogis cap als seus futbolistes tot i haver encaixat una derrota que els allunya del títol de Lliga. "Aquests jugadors són únics i no els canvio per ningú." Després d'encaixar dues derrotes consecutives contra el Chelsea i el Reial Madrid, Guardiola espera que aquests dos cops no afectin de cara a la Champions. "Ja ho veurem dimarts. Crec que l'equip s'aixecarà", ha dit en un missatge positiu de cara al futur.

Iniesta: "Ens dol en l'ànima no poder allargar més aquesta Lliga"

Andrés Iniesta ha afirmat que li "sap molt de greu" no poder allargar més la persecució amb el Reial Madrid després de la derrota en el clàssic al Camp Nou (1-2 ). "Pràcticament se'ns escapa perquè són molts punts i queden poques jornades. Abans de començar el partit era difícil, ho hem intentat, amb més o menys encert. Però ens fa mal", ha assegurat després del partit. "Ens sap molt de greu no poder allargar més la Lliga. És futbol, és esport, i ara cal estar animats per dimarts", ha afegit.

Tello: "Remuntar seria un miracle"

Cristian Tello, que ha estat titular en el clàssic, ha reconegut que remuntar la diferència de set punts amb el Madrid "seria un miracle", però ha afegit que això no significa que el Barça pugui llançar la tovallola. "Mentre hi hagi Lliga hem de seguir lluitant", ha dit el jove jugador del filial després del partit. Tot i la derrota, Tello ha considerat que el Barça "ha fet el joc de sempre". "Hem jugat com havíem de jugar, però simplement no han sortit les ocasions. Hem de seguir treballant", ha afegit. En aquest sentit, el partit contra el Chelsea de dimarts serà "una altra final".



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut