Barça

Guardiola facilita la llista de convocats pel primer partit de pretemporada a Oslo davant el Valerenga

El Barça juga demà (a les 19.00, per TV3) el primer partit de pretemporada a Oslo davant el Valerenga. 22 jugadors, entre els quals hi ha 8 futbolistes del primer equip i 14 del filial, viatjaran a Noruega demà mateix, al matí. En acabar el matx tornaran a Barcelona per continuar la preparació per a la nova temporada. Dels jugadors que han estat realitzant entrenaments durant els últims dies, cinc es queden a Barcelona per decisió tècnica, i tres per problemes físics.

Actualitzat
Hleb i Abidal no viatgen

Dos dels que s'han quedat fora per decisió tècnica són Hleb i Abidal, tot i que per raons totalment diferents. El lateral francès es queda a casa perquè tot just acaba de començar la pretemporada (va arribar dilluns). El cas de Hleb s'interpreta com una mesura per pressionar el jugador perquè es busqui una sortida. Els altres que Guardiola ha decidit descartar són els jugadors del filial Oier, Cuenca i Masip. Jeffren, Fontàs i Vázquez, per la seva banda, no han entrat a la llista per seguir amb el procés de recuperació d'algunes molèsties físiques.

Pals del francès a la seva selecció

Éric Abidal, que ha passat per la roda de premsa després de la sessió d'entrenament matinal, s'ha mostrat content de tornar a ser amb els seus companys a Barcelona. El lateral ha comparat la situació del club amb la de la selecció del seu país. Ha aprofitat per criticar l'ambient que es vivia a la concentració francesa al Mundial. "Amb França els entrenaments no eren iguals. Aquí vinc a gaudir, cada matí estic content de venir a entrenar-me", ha expressat el jugador, que considera, en canvi, que el moment més difícil del Mundial era precisament quan havia d'exercitar-se amb el seus companys.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut