Barça

Guardiola exigeix màxima concentració contra el Valladolid per no deixar escapar el títol de Lliga

Falten poc més de 24 hores perquè el Barça es jugui tota la temporada en un sol partit. La visita del Valladolid pot suposar la sentència del títol de Lliga en un enfrontament en què els castellans s'hi juguen la permanència. Hi ha molt en joc, i per això Guardiola exigeix la màxima concentració als seus jugadors. Aquest dissabte els ha fet entrenar-se a porta tancada en una sessió en què ha fet proves amb els homes del mig del camp que utilitzarà. Sense Xavi i amb Iniesta, que tot just torna d'una lesió, Busquets i Keita possiblement manaran al mig del camp. Es preveu també el retorn d'Abidal a la banda esquerra. El francès ocuparà el lloc del lesionat Maxwell, que ha estat l'únic jugador que s'ha entrenat al marge del grup. Per tenir alternatives al mig del camp, Guardiola també ha cridat el jove Thiago Alcántara.

Actualitzat
Ara fa un any, el Camp Nou cantava "campions, campions". El Vila-real no es va rendir, va acabar empatant i la celebració del títol de Lliga es va haver d'esperar. Per aquest motiu, Guardiola ha alertat que no es pot donar el títol per guanyat abans d'hora. Amb el que ho han lluitat fins ara, els jugadors són els qui més desitgen aquesta Lliga. Per tant, les celebracions s'han de deixar a partir del xiulet final. "Primer anem a guanyar un partit, que dura el que dura, i després, ja se celebrarà si toca, quan l'àrbitre xiuli el final. Però primer cal guanyar", ha advertit.

Per al tècnic blaugrana el campionat passa per la victòria. No creu que el Reial Madrid punxi a Màlaga i ha advertit que qui cregui que la proposta del Valladolid de Clemente serà similar a la de l'Inter de Mourinho s'equivoca. "El nostre error més gran seria donar-ho per fet. Hem de pensar que només serem campions si guanyem", ha alertat.

Guardiola també ha confessat que no tenia cap fe en el perdó de Xavi malgrat que altres equips han tingut jugadors indultats en el tram final del campionat. Divendres Iniesta pràcticament es va autodescartar per ser titular, però aquest dissabte Guardiola ha anunciat que potser diumenge tindrà una sorpresa.

El Camp Nou estarà ple a vessar


Aquest diumenge el Camp Nou estarà ple a vessar. La possibilitat de sentenciar la Lliga farà que els socis acudeixin en massa a l'estadi, i, per això, en aquesta jornada, l'operativa del seient lliure pràcticament no ha funcionat. Ningú s'ho vol perdre i no hi ha entrades a la venda. Per això, aquests dies hi ha molt poc moviment a les taquilles del Barça, i el poc que hi ha és per comprar tiquets per fer la visita turística a les instal·lacions del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut