Barça

Guardiola es mostra optimista sobre la renovació de Dani Alves i confia que el Barça sumi aquest dissabte un nou triomf contra el Racing

La plantilla del Barça s'han entrenat aquest divendres a la tarda per preparar la visita del Racing, aquest dissabte, al Camp Nou. Guardiola espera que els seus homes es refacin de la derrota al camp del Betis a la Copa i continuïn acumulant victòries a la Lliga. El tècnic culer també confia que es resolgui amb èxit l'altre compromís que el club té pels pròxims dies, en aquest cas als despatxos. La renovació de Dani Alves no avança, però Guardiola es mostra optimista.

Actualitzat
Després de la Copa, el Barça comença la segona volta de la Lliga rebent el Racing i amb el Madrid a quatre punts. Però per a Guardiola, prudent com és sempre, aquests quatre punts no són cap garantia. Tot el contrari. El tècnic del Barça vol deixar enrere les excel·lents estadístiques de la primera volta i tornar a posar el marcador a zero, perquè com diu, queden encara 19 partits per poder coronar-se campions de Lliga.

Contra el Racing, Guardiola tindrà les baixes segures per lesió de Jeffren i Dani Alves. El club blaugrana ha fet al lateral brasiler una nova oferta de renovació, però de moment encara no hi ha acord. Tot i així, Guardiola està convençut que el futur d'Alves seguirà lligat al Barça. 

El Racing, en mans índies

Caldrà veure si, aquest dissabte, el Racing paga els plats trencats de la derrota del Barça en la Copa del Rei. L'equip entrenat per Miguel Ángel Portugal ha arribat aquest divendres a la tarda a Barcelona, poques hores després que es confirmés que l'empresari indi Ali Syed ha comprat el club càntabre. De moment, no s'han fet públiques les xifres econòmiques de l'operació. El que sí que s'ha assegurat és que el nou propietari assumirà els deutes del club. La venda del Racing s'ha accelerat perquè el 31 de gener es tanca el mercat de fitxatges d'hivern.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut