Futbol

Guardiola: "És impossible que dues persones meravelloses com Arteta i Messi es discuteixin"

El tècnic del Manchester City ha esvaït qualsevol dubte sobre la suposada discussió entre el seu segon, Mikel Arteta, i el davanter argentí del Barça

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha comparegut en la roda de premsa d'aquest divendres prèvia al partit de dissabte contra el Middlesbrough. Guardiola ha aprofitat per esvair qualsevol dubte als que pensaven que l'argentí Leo Messi s'havia discutit amb el seu segon, Mikel Arteta, després del partit de Champions de dimarts entre el City i el FC Barcelona.

"Vaig parlar amb Mikel Arteta, el conec bé i és impossible que hi pogués haver cap incident amb Leo. Admira massa Messi, els jugadors del Barça i la institució", ha dit el tècnic. "És de les millors persones que he conegut a la vida i és impossible que hi pogués haver cap conflicte amb una altra persona meravellosa com Messi", ha sentenciat Guardiola.

Rivals coneguts

Al de Santpedor li han preguntat sobre el tècnic rival de dissabte, Aitor Karanka, que va ser el segon entrenador del Madrid durant l'era Mourinho. Karanka ja va lloar el tècnic del City aquest dijous i Guardiola ha manifestat "molt respecte al seu treball a Anglaterra". L'altre conegut que es trobarà en l'enfrontament contra el Middlesbrough és Víctor Valdés, el seu porter titular, i a qui considera "un dels millors porters del món".

El tècnic ha afegit que està "molt content" perquè ha tornat "on es mereix, ja que no es mereixia acabar la carrera amb aquella lesió". Guardiola ha acabat sentenciant que no hauria aconseguit tots aquells títols amb el Barça "sense un jugador com Valdés a la porteria".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut