Barça

Guardiola elogia Ronaldinho i es mostra convençut que el Camp Nou el rebrà amb una ovació

El Barça es prepara per presentar-se davant l'afició, demà al vespre, en el Trofeu Joan Gamper, que TV3 els oferirà en directe. Guardiola ha dirigit aquest matí la segona sessió de treball de la setmana, en què ha comptat amb 27 futbolistes, 22 del primer equip i cinc joves del filial. La plantilla tornarà a entrenar-se demà al matí i els jugadors tindran temps lliure fins a un parell d'hores abans del partit del Gamper. El rival de demà serà el Milan d'un vell conegut per a l'afició blaugrana, Ronaldinho, per a qui Guardiola ha tingut avui paraules d'elogis i per a qui es preparen homenatges diversos.

Actualitzat
L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, ha valorat avui el retorn de Ronaldinho al Camp Nou per disputar el Trofeu Gamper contra el Barça i ha recordat que va ser "el jugador més decisiu" que havia vist fins a aquell moment i que va ajudar a ressuscitar l'esperit del barcelonisme. "Fins que va arribar ell, no havia vist mai res igual, un jugador tan decisiu, amb tanta determinació, tan disposat a agafar la pilota, a anar-se'n cap al porter rival i a fer gol", ha comentat l'entrenador blaugrana.

Guardiola ha destacat que durant els cinc anys de Ronaldinho com a jugador del Barcelona el brasiler va demostrar una gran "superioritat en el físic, en la tècnica i en la determinació" i que la seva arribada "va ajudar molt a canviar un club que en aquella època estava una mica trist". Convençut que el Camp Nou rebrà el brasiler amb una ovació, l'entrenador del Barça ha admès "haver adaptat moltes coses del Barça de Rijkaard, i en aquest Barça Ronnie era un jugador fonamental". "No he vist mai ningú a qui el rebin malament", ha comentat Guardiola, encara que quan se li ha recordat el "cas Figo" ha matisat en to irònic: "Sempre que no te'n vagis al Madrid."

El Milan, rival del Barcelona demà en el Gamper, serà "una excel·lent pedra de toc", segons Guardiola, "perquè és un equip que des de fa moltíssims anys està al capdamunt, unes vegades guanyant i altres no, però sempre a dalt, sempre competint bé". "Pocs equips dignifiquen tant el Gamper com el Milan, amb jugadors d'un nivell altíssim. Serà un partit perfecte", ha afegit l'entrenador.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut