Lliga de Campions

Guardiola: "El Mònaco necessita molt poques ocasions per fer gol"

El tècnic català del Manchester City, que tindrà les baixes de Kompany i Gabriel Jesús, ha avisat del perill dels monegascos, líders de la lliga francesa amb tres punts d'avantatge sobre el PSG

David CarballoActualitzat

Pep Guardiola ha fet aquest dilluns al migdia la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final de Champions que el seu equip, el Manchester City, jugarà a casa contra el Mònaco en una eliminatòria inèdita en la història de la competició.

El tècnic català ha avisat del potencial dels monegascos, líders de la lliga francesa amb tres punts d'avantatge sobre el PSG i que van acabar la primera fase com a líders del seu grup. "El més impressionant que he vist és la mitjana d'ocasions i gols que fan, molt alta. Necessiten molt poques ocasions per fer gol, sobretot amb la qualitat d'extrems com Lemar i Bernardo Silva, que són fantàstics", ha advertit.

Guardiola, que tindrà les baixes segures de Kompany i Gabriel Jesús, ha reconegut que la Champions "és la competició més bonica de jugar. Ho hem de donar tot, si no no tindrem opcions de ser a la següent ronda". "La història recent del City és bona, però no portem aquí gaire temps. Europa ens analitzarà, ens matarà si no guanyem", ha afegit.

El tècnic del City ha tornat a elogiar el Barça de Luis Enrique, al qual ha qualificat com "el millor equip del món". "Crec que el Barça segueix sent el millor del món. Quan estan al seu màxim nivell, ningú els pot igualar. Però en 90 minuts tot pot passar", ha explicat.

Per últim, Guardiola ha mostrat la seva admiració per Marcelo Bielsa, que la temporada que ve serà l'entrenador del Lilla. "La meva admiració per ell és total. Aconsegueix fer molt millors els seus futbolistes i no he conegut ningú que no parli bé de la seva carrera. Em va ajudar amb els seus consells i per a mi és el millor entrenador del món. És igual els títols que hagi guanyat, sempre som jutjats per això i és el menys important", ha confessat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut