Guardiola inicia la seva tercera temporada al Bayern de Munic (Reuters)
Futbol internacional

Guardiola diu que "serà una temporada difícil" en la seva tornada a la feina amb el Bayern

El Bayern busca la seva quarta Bundesliga seguida, fita històrica, i el tècnic català preveu que aconseguir-la serà una tasca molt complicada

Actualitzat

L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, torna avui al treball amb el seu equip i explica que preveu una temporada molt complicada. L'objectiu del club bavarès és alçar la quarta Bundesliga consecutiva, una fita històrica que cap equip ha aconseguit. Guardiola ha fet la primera roda de premsa de la temporada i ha explicat que "cap equip ha guanyat quatre vegades consecutives el títol de la Bundesliga. Això significa que aconseguir-ho serà difícil".

Guardiola ha analitzat tots els possibles rivals del Bayern per fer-se amb el títol. "El Dortmund té un nou entrenador, el Gladbach ja fa temps que porta mostrant les seves capacitats, Schmidt coneix millor els seus jugadors en la seva segona temporada al Bayer Leverkusen, el Wolfsburg està amb confiança després de fer una gran temporada i el Schalke ha de tornar a les primeres posicions", explica el tècnic de Santpedor en la seva primera roda de premsa de la temporada on ha afegit que serà una "bonica temporada".

Anar al contingut