Barça

Guardiola dissenya un pla especial d'entrenaments pensant en el decisiu clàssic al Bernabéu

Després de golejar sense problemes el Llevant al Camp Nou, el Barça ja té els cinc sentits posats en el decisiu clàssic del Bernabéu. És per aquest motiu que Pep Guardiola ha dissenyat un pla especial d'entrenaments per preparar aquest partit, però també per afrontar l'enfrontament de la Lliga de Campions contra el BATE Borissov. Aprofitant que matx contra els bielorussos és intranscendent per als blaugranes, ja classificats com a primers de grup, Guardiola ha decidit dividir la plantilla en dos grups amb l'objectiu de donar descans al màxim de jugadors possibles. Només sis futbolistes del primer equip més 12 del filial s'entrenaran dilluns.

Actualitzat
Els futbolistes del primer equip gaudiran d'una jornada de descans aquest diumenge, i uns quants tornaran a la feina dilluns a la tarda, i uns altres no ho faran fins dimarts al matí. Pep Guardiola ha citat per aquesta sessió de dilluns només sis jugadors del primer equip (Pinto, Piqué, Fontàs, Maxwell, Thiago i Pedro) més Isaac Cuenca, a més dels homes del filial Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Sergi Gómez, Rafinha, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto i Kiko Femenía. Aquest grup, que molt possiblement formarà la convocatòria per al compromís de Champions contra el BATE Borissov, s'exercitaran a les set de la tarda a l'estadi blaugrana.

D'altra banda, Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc Fàbregas, Messi, Alexis i Villa –que molt possiblement no aniran convocats per a l'últim partit de la lligueta de Champions– s'entrenaran dimarts al matí a les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva a porta tancada. L'objectiu de Guardiola és donar descans al màxim de jugadors possibles pensant en el decisiu duel al Bernabéu, on els blaugranes estan pràcticament obligats a guanyar per seguir tenint opcions de lluitar pel títol de Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut