Guardiola vol que l'equip treballi seguint l'estil dels clubs italians.
Actualitat blaugrana

Guardiola dirigeix l'entrenament del Barça B aliè a les informacions que el situen al primer equip

Josep Guardiola ha dirigit avui l'entrenament del Barça B sabent que és el primer de la llista de candidats a rellevar Rijkaard i assumint que li pot tocar fer el salt al primer equip en qualsevol moment. El club, a través d'un comunicat oficial, ha deixat clar que vol mantenir l'actual entrenador fins que acabi el seu contracte. Però Guardiola sap, ara més que mai, que està obligat a acabar amb bona nota la temporada que està fent amb el filial, on l'ascens és un objectiu irrenunciable.

Actualitzat

Josep Guardiola ha dirigit avui l'entrenament del Barça B aliè a les informacions que el situen com a entrenador del primer equip barcelonista, de cara a la pròxima temporada. La junta directiva blaugrana, a través d'un comunicat, va ratificat, ahir a la nit, Frank Rjkaard fins al final del seu contracte, que s'acaba el juny del 2009.

Si el balanç final de resultats d'aquesta temporada fes replantejar aquesta decisió i Rijkaard no continués com a màxim responsable del primer equip, la junta directiva té decidit que Josep Guardiola seria l'home idoni per ocupar el seu lloc.

Mentrestant, Guardiola continua centrat a intentar l'ascens de categoria del Barça B, que actualment milita a la Tercera Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut