Barça

Guardiola demana màxima concentració al seu equip per afrontar la visita al Nuevo Colombino

El Barça ja ha arribat a Huelva, on aquest diumenge s'enfronta al Recre en el partit que tancarà l'onzena jornada de Lliga. Guardiola ha repetit la mateixa llista de jugadors que van golejar el Valladolid al Camp Nou. El tècnic blaugrana no vol ni sentir a parlar de la crisi del Reial Madrid i demana concentració màxima per al partit del Nuevo Colombino. Els blaugrana esperen continuar amb la bona ratxa de resultats en un camp on mai han perdut i de retruc, mantenir el liderat en solitari.

Actualitzat
El Barça ha fet l'últim entrenament a porta tancada abans de viatjar cap a Huelva, on els blaugrana defensaran el lideratge en solitari de Primera Divisió. Després de la multa que va imposar ahir Guardiola a tota la plantilla per arribar tard a la sessió matinal de divendres, sembla que els jugadors han entès el missatge de puntualitat. De fet el tècnic català no ha volgut parlar del tema a la roda de premsa dient que son coses internes. Sí que ha comentat de puntetes la crisi del Reial Madrid, però el tècnic blaugrana no vol distreure's amb els problemes del conjunt blanc. I sobre la possible destitució de Schuster si perd a Valladolid, Guardiola té clar com funciona el negoci del futbol.

També hi ha hagut una estona per parlar de Messi. Guardiola ha dit que el jugador no li ha demanat d'anar amb l'Argentina a Escòcia i que dimecres toca entrenament. Per aquest partit, el tècnic barcelonista ha repetit la mateixa convocatòria de l'últim partit de Lliga davant el Valladolid al Camp Nou.

Eto'o té la mida presa al Recre

Fent una ullada a les estadístiques, es pot dir que Eto'o té ben presa la mida al Recreativo de Huelva. En aquests enfrontaments s'ha acostumat a marcar gairebé sempre dos gols per partit i fer-ho, a més per la via ràpida en els anomenats "moments clau". La temporada passada havia marcat al minut 1 i repetia tot just començar la segona part. Dos gols van servir al Barça de Rijkaard per a un empat. Més profitosos van ser els de la temporada precedent. Al Nuevo Colombino, Eto'o sorprenia amb un xut el porter del Recre al minut 3 i repetia just abans d'arribar al descans.

El Recre té, però, dues petjades més d'Eto'o ben marcades en una final de Copa de l'any 2003. Vestint la samarreta del Mallorca, el camerunès també els va fer dos gols, que van portar l'equip balear fins al títol. Aquella mateixa temporada, en Lliga, tampoc havia fallat al Nuevo Colombino. Va ser, aleshores, amb un únic gol i de penal. Sigui com sigui, el jugador que personifica l'estat de gràcia del Barça camina segur en aquest escenari.

El Recre frega la zona de descens

Els andalusos esperen la visita del líder de Primera amb la pressió de trobar-se dissetens a la classificació, amb només set punts. L'equip que dirigeix Lucas Alcaraz només ha sumat una victòria en tota la temporada i és a tocar de les posicions de descens. De moment, el Recre encara no ha puntuat a casa i espera acabar amb aquesta mala ratxa contra un líder que de moment sembla imparable.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut