Guardiola assegura que està tranquil perquè considera la plantilla gairebé tancada i que Cesc seria la cirereta

El Barça continua de gira esportiva i promocional pels Estats Units i Pep Guardiola s'ha mostrat molt tranquil perquè considera que la plantilla està pràcticament tancada. Només faltaria Cesc. Com sempre, el fitxatge està a punt de tancar-se, però també, com sempre, tot continua igual. El que sí que és segur és que Jeffren ja ha abandonat la gira pels Estats Units per fitxar per l'Sporting de Portugal. Mentrestant, Adriano ja és a Miami.

Actualitzat
L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, diu que no està preocupat perquè té confeccionada en un 99% la plantilla i calma tothom dient que Cesc és potser la cirereta del pastís, que intentaran posar-la, però sense obsessionar-s'hi. El de Santpedor no ha variat el seu discurs ni amb la marxa de Jeffren, que firmarà per l'Sporting de Portugal per les 5 pròximes temporades; el jugador canari ja va abandonar dilluns la concentració blaugrana a Miami. En aquesta operació el club blaugrana podria ingressar uns quatre milions d'euros, una quantitat que els anirà bé per incrementar l'oferta per Cesc.

A Jeffren se l'espera a Barcelona per tancar la rescissió del seu contracte abans de firmar per l'Sporting de Portugal. Abans de deixar la concentració blaugrana a Miami, ha fet declaracions per al diari portuguès "A Bola". Diu que ho donarà tot pel club. Afegeix que l'Sporting és una gran entitat on podrà jugar i lluitar per títols, com al Barça.

Adriano ja és a Miami

A Miami, on hi ha l'expedició blaugrana, ja s'hi ha incorporat el defensa brasiler Adriano i s'hi espera l'arribada dels recents campions d'Europa sub-19, Gerard Deulofeu i Sergi Gómez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut