Futbol

Guardiola assegura que "aquest any no tocava" i diu que en els pròxims dies parlarà amb Rosell

"Aquest any no tocava anar a la final". Van ser les primeres paraules que va dir Guardiola a la sala de premsa, un cop eliminats de la Champions. El tècnic del Barça va admetre que sent una "immensa tristesa", però que "hem fet de tot per fer-ho, però no ha estat suficient".

Actualitzat
Durant tota la roda de premsa, Guardiola es va mostrar molt orgullós de l'equip i de l'eliminatòria que han fet contra el Chelsea. "Hem fet 180 minuts excepcionals, hem fet de tot per passar a la final i hem de felicitar el Chelsea pel seu treball defensiu. Sento que hem fallat, no l'hem ficat a dins". El mateix entrenador blaugrana va admetre tenir en aquests moments "moltes emocions a dins i poca clarividència". Per això, va indicar que "quan estigui més fred diré que hem fet una gran eliminatòria".

Sobre el duel contra el Chelsea, tant en l'anada com en la tornada, el de Santpedor va concloure dient que "de vegades al futbol no se li pot portar la contrària al joc". Va voler deixar clar que "amb el 2-0 a la mitja part ens ho hauríem cregut, però el 2-1 ens ha fet una mica de mal. Ens n'hem sortit, hem tingut el penal i ells s'han fet forts".

Sense el bitllet per a la final de Munic i amb la Lliga blanca, Guardiola va declarar que "intentarem passar aquestes dues setmanes, preparar la final de la Copa del Rei i mirar endavant". També va admetre que "l'alegria de Stamford Bridge amb el gol d'Iniesta és superior al dolor que tinc avui".

Finament, Guardiola va destacar, novament, que "l'admiració que tinc cap a Messi és insuperable, perquè és un exemple de competitivitat".

La renovació, una incògnita

Preguntat sobre si continuarà la temporada que ve, Guardiola va explicar que "en els pròxims dies parlaré amb en Sandro [Rosell] i decidirem el millor per a l'entitat. Demà parlarem amb en Tito, veurem com estan els jugadors i prendrem una decisió perquè ara, evidentment, toca".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut