Actualitat blaugrana

Guardiola assegura a Nova York no sentir-se pressionat pel bon rendiment d'Eto'o

L'expedició del Barça ja és a Nova York, última parada de la seva gira pels Estats Units. Pep Guardiola ha dirigit una suau sessió al mateix Central Park i també ha parlat de Samuel Eto'o, que sembla voler guanyar-se la seva confiança a base de gols. El tècnic ha assegurat no sentir-se pressionat perquè "és un jugador a la meva disposició que faré servir quan cregui oportú". Pel de Santpedor, Eto'o està rendint "com qualsevol altre company". A més, tot i estar "satisfet" amb els futbolistes que té al seu càrrec, no ha descartat que arribin més fitxatges.

Actualitzat

També ha parlat d'Eto'o el capità blaugrana, Carles Puyol, per dir que "és un dels millors jugadors del món" i que està treballant "com sempre, amb moltíssimes ganes i il·lusió". Sobre la pròxima eliminatòria prèvia a la Lliga de Campions, Puyol ha afirmat que l'equip està "preparat" i que no buscaran excuses: "Serà complicat, però cada dia estem millor". El de la Pobla de Segur també s'ha referit al "cas Messi" en dir que l'argentí "és important" però que "si no torna, li desitjo molta sort als Jocs i nosaltres haurem de complir igualment amb la feina".

Aquest dimarts, el Barça farà una doble jornada d'entrenaments de cara al partit contra els Red Bulls de Nova York, últim amistós abans de la prèvia de la Champions que els enfrontarà al Wisla de Cracòvia o al Beitar de Jerusalem.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut