Barça

Guardiola: "Arribarem perfectes en la preparació per jugar a Wembley"

Després de dos dies de celebracions pel títol de Lliga, els jugadors del Barça han tornat als entrenaments per preparar el partit contra el Dépor d'aquest diumenge al Camp Nou. Adriano ha treballat amb el grup i Puyol ha fet novament treball específic. En canvi, Milito continua fora de la dinàmica dels entrenaments. A més, Thiago, Bartra, Dos Santos i Oriol Romeu, del B, han format part de la sessió preparatòria. En la roda de premsa posterior, Guardiola ha afirmat que es prendran els partits que queden a la Lliga amb la màxima seriositat i no ha volgut entrar a valorar la possible sanció de Busquets fins que la UEFA emeti la resolució de l'expedient obert.

Actualitzat
Guardiola ha volgut donar un missatge de confiança a la resta d'equips involucrats en la lluita per la permanència, en afirmar que el seu equip sortiria a competir el millor possible en aquests dos darrers partits de Lliga. Així, en la roda de premsa prèvia al xoc contra el Dépor ha assegurat: "Entenc que altres equips ens mirin amb lupa, però que ningú dubti que jugui qui jugui sortirem a guanyar." Els blaugranes encara faran un últim entrenament aquest diumenge al matí al Camp Nou per encarar amb garanties el duel contra el Dépor.

El tècnic de Santpedor s'ha mostrat molt satisfet pel seu tercer títol de Lliga consecutiu en afirmar: "Sento una gran satisfacció per haver guanyat el títol més important de la temporada i estic molt content pels jugadors." A més, pel que fa a les celebracions en la rua dels campions d'aquest divendres, Guardiola creu que aquestes victòries pertanyen a la gent també i ha destacat les mostres de civisme, els bons parlaments dels jugadors i la gran alegria compartida que van tenir tots en la jornada d'ahir.

Creu Busquets, perquè el coneix bé

La possible sanció a Busquets pels insults racistes a Marcelo ha centrat bona part de la roda de premsa. Guardiola no ha volgut valorar la decisió de la UEFA d'obrir expedient sobre l'incident entre els dos jugadors. Però espera que l'organisme prengui la decisió de no sancionar Sergio Busquets, i pugui jugar la final de Champions, tot i mostrar-se preocupat per la resolució final. Preguntat sobre el famós incident, l'entrenador del Barça ha estat molt clar, i s'ha posicionat en la mateixa línia que el madridista Ramos, en assegurar: "Només Marcelo i Busi saben el que va passar al camp. Deixem que la UEFA faci la seva feina. Jo crec en Sergio, perquè el conec molt bé."

La preparació de Wembley serà la ideal

Josep Guardiola, tot i no aparcar la competició de la Lliga, ja pensa en la preparació del duel de Champions a Wembley contra el Manchester United. Després del matx contra el Dépor, la plantilla disposarà de dos dies de festa fins dimecres i tindrà de vuit a deu dies per agafar el to per arribar el millor possible a Londres. Per acabar, ha fet un elogi als seus jugadors: "Admiro els jugadors per la seva ànima competitiva." I ha conclòs que seran irrepetibles per la seva qualitat i ambició.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut