Lliga de Campions

Guardiola: "Aquest estiu no he trucat a cap jugador del Barça, i tindria tot el dret a fer-ho"

El tècnic català del Manchester City ha desmentit en roda de premsa haver intentat fitxar algun jugador blaugrana i ha assegurat que espera que Messi acabi la seva carrera al Barça

Actualitzat

Pep Guardiola ha tornat a trepitjar la sala de premsa del Camp Nou en la prèvia del partit de la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona. El tècnic català del Manchester City ha admès que tornar a casa sempre és especial i ha revelat que aquest estiu mai ha trucat a cap jugador blaugrana per intentar fitxar-lo. 

"Aquest estiu no he trucat a Messi, ni a Neymar, ni a Luis Suárez ni a Andrés Iniesta ni a cap jugador del Barça. Vull que Messi acabi la seva carrera al Barça. I tindria tot el dret a trucar, perquè el Barça va trucar a jugadors del Manchester City. I com que sé que qui va publicar això té el telèfon del president Bartomeu, que li truqui i l'hi pregunti", ha aclarit amb contundència.

Sobre el partit d'aquest dimecres, Guardiola ha explicat que intentaran mantenir el seu estil de joc contra un rival que ha definit "com el millor equip del món" i s'ha mostrat content que Leo Messi estigui recuperat de la lesió. "Per mi, juguem contra el millor equip del món. Hem de veure com estem nosaltres. Encara estic coneixent els jugadors", ha admès.

Zabaleta: "No canviarem el nostre estil"

L'exjugador de l'Espanyol Pablo Zabaleta ha assegurat en roda de premsa que respecten molt el Barça de Luis Enrique, però que no pensen canviar la seva manera de jugar al Camp Nou. "No canviarem el nostre estil, buscarem els espais i tenir la possessió, som un equip que juga similar al Barça. Som dos equips amb les mateixes idees, espero que el partit sigui atractiu i que el guanyem", ha explicat. 

"Volem guanyar com juguem sempre nosaltres, fidels al nostre estil", ha afegit Zabaleta, que ha lloat el seu compatriota. "Messi sempre és un factor clau per al Barça, és el millor jugador del món, tenir-lo dins de l'equip ho canvia moltíssim tot", ha admès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut