Josep Guardiola, a la banqueta del Manchester City (EFE)
Futbol

Guardiola aprova el nou entrenador del Bayern de Munic

Hoeness confessa que en un dinar amb l'actual tècnic del Manchester City li va avançar qui serà el substitut d'Ancelotti, "i li va semblar bé"

Actualitzat

El president del Bayern de Munic, Uli Hoeness, va assegurar en declaracions al diari "Abendzeitung" que li havia dit a Pep Guardiola qui presentaria el club bavarès com a nou entrenador en els pròxims dies, i que el preparador català havia estat d'acord amb el nom. Hoeness i Guardiola van dinar junts amb motiu de l'Oktoberfest, la popular festa de la cervesa muniquesa. "Va ser una trobada entre amics, però naturalment també vam parlar de futbol. Li vaig dir qui presentaríem en els pròxims dies, i ell hi va estar d'acord", va dir Hoeness.

El Bayern va destituir dijous passat el seu últim entrenador, l'italià Carlo Ancelotti, i vol presentar el successor abans que acabi la pausa de seleccions. El nom que ha sonat amb més insistència és el de Thomas Tuchel, exentrenador del Borussia Dortmund, que té una bona relació amb el tècnic català.

Segons Hoeness, Guardiola li va prometre visitar tots els anys l'Oktoberfest. "Va ser una trobada meravellosa, hem renovat la nostra amistat, però això ha estat tot", va dir Hoeness, sortint al pas de possibles especulacions sobre un intent de tornar a portar a Guardiola al Bayern. El tècnic de Santpedor, actualment al Manchester City, va entrenar l'equip bavarès entre el 2013 i el 2016, i va guanyar tres vegades seguides la Bundesliga i dues vegades la Copa d'Alemanya.

Anar al contingut