Futbol

Guardiola: "Al Manchester City, no em sento jutjat pel club si guanyem o perdem"

L'entrenador català ha explicat en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio els motius de la seva renovació pel conjunt anglès i ha confessat que li agradaria en un futur tornar a entrenar el futbol base

Actualitzat

Pep Guardiola ha explicat en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que ha renovat pel Manchester City perquè s'hi sent molt a gust, hi coneix Ferran Soriano i Txiki Beguiristain i no se'l jutja exclusivament pels resultats.

"Tinc el Ferran i el Txiki i no em sento jutjat pel club si guanyo o perdo. Ens coneixem de fa molts anys, intentem saber on anem i trobar això avui dia és molt complicat. Em sento molt estimat, és un equip molt jove i l'hem rejovenit els últims anys"

Guardiola ha valorat les diferències entre com es tracten els fracassos a les diverses lligues en què ha entrenat.

"Fora del camp, com es gestionen les coses futbolístiques a Alemanya o Anglaterra és molt diferent que aquí. A aquí hi ha un punt d'anar a fer mal, de veritat, i allà la crítica existeix, ha de ser-hi perquè la necessites per mantenir durant molt temps la competitivitat, però aquí i a Espanya és molt diferent".

El tècnic del City té la seva opinió sobre el perquè dels èxits europeus del Reial Madrid.

"En aquestes competicions o en partits importants un dia ho preguntava, veus el Madrid i sempre penses, potser jugant així el guanyaràs i a vegades ho parles amb gent i dius, que té el Madrid? Tenen jugadors molt bons, amb un entrenador que els ha sabut portar i per això arriba a els finals i té opcions de guanyar-les"

Sobre el debat de si cal jugar la Copa amb els suplents per reservar els titulars per la Champions, Guardiola ha dit que en equips grans s'ha de donar prioritat a totes les competicions.

"En equips grans, i he esta en uns quants, partit que jugues, s'intenta guanyar i la competició et marcarà si has estat el suficientment bo o no per guanyar-la o perdre-la. Ja sabem que hi ha competicions més grans, però per guanyar aquests títols has de donar prioritat a tots els partits".

Guardiola també ha parlat del seu futur professional i d'on es veu quan deixi d'entrenar.

"Sempre he pensat que acabaria on vaig començar. No descarto mai tornar al planter, tinc tants bons records, va ser tant formatiu per a mi, un partit per setmana, no tenir el focus mediàtic on les decisions estaven jutjades"

ARXIVAT A:
Guardiola
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut