Barcelona

Guardiola afronta amb el màxim respecte el partit de Copa contra l'Hospi

L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, es va mostrar convençut que, en el partit de Copa del Rei contra l'Hospitalet, els seus jugadors "tornaran a donar una altra lliçó". Guardiola va destacar que als seus homes "els és igual jugar aquí que allà, contra equips grans o petits" i que per això afrontaran amb la màxima motivació el partit coper que el mesurarà a l'Hospi. El tècnic va negar que per a aquest partit d'anada dels setzens de final de Copa pugui existir un excés de confiança, en tractar-se d'un rival de Segona B. "No és el cas, perquè aquests jugadors ja han demostrat en més d'un ocasió el respecte que senten per aquest tipus d'equips", va recordar, qui va citar com a exemple les eliminatòries disputades contra al Benidorm, la Cultural Lleonesa i el Ceuta en anteriors temporades.

Actualitzat
A l'entrenador del Barça tampoc no el preocupa que el partit es disputi a la Feixa Llarga, que compta amb gespa artificial: "En aquest tipus de superfícies, la pilota a vegades es comporta i corre millor que en d'altres. És un camp ampli i està en bones condicions, així que no perdrem ni un minut amb això".

Guardiola creu que l'únic que cal tenir en compte del partit és l'entitat del rival, que no coneix la derrota a casa aquesta temporada i que està entrenat per l'exblaugrana Jordi Vinyals, "un tècnic valent, al qual li agrada jugar i que ens coneix bé, així que no crec que s'espanti".

El preparador de l'Hospitalet va declarar que preferia Guardiola abans que l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, del qual va dir que no ha aportat res al futbol. Guardiola, això no obstant, va preferir no valorar les seves paraules i eludir la polèmica: "No opino de declaracions de col·legues. Respecto molt, molt els meus companys de professió", va dir.

Per a aquest partit, el tècnic blaugrana té només tretze jugadors disponibles del primer equip. Així que ha hagut de completar-ne la convocatòria amb cinc del filial. Després de l'esforç de San Mamés, està pendent de com es recuperen algun dels seus futbolistes per fer l'onze de Copa, com per exemple el davanter David Villa: "Té un petit problema a la tíbia (fissura), és molt dolorós, però ell aguanta i aguanta, perquè és molt fort i molt competitiu".

Respecte al moment pel qual travessa l'equip a la Lliga, on ha cedit tres empats a domicili, Pep Guardiola va assegurar no estar preocupat. "Excepte en moments molt puntuals, hem estat a molt bon nivell fora de casa", va subratllar.

Tampoc no va perdre un minut a valorar el liderat del Reial Madrid i els tres punts que ara mateix li treu d'avantatge al Barça. "Si estan per davant és perquè són molt bons i han fet les coses millor que nosaltres fins ara", va sentenciar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut