Barça

Guardiola admet que la seva única prioritat és el fitxatge d'un mig centre

Màxima discreció al voltant de qualsevol moviment al F. C. Barcelona, tant pel que fa a possibles entrades com a sortides. Avui Guardiola no ha donat cap detall ni de Mascherano ni d'Ibra, només ha admès que la seva única preferència a l'hora de reforçar la plantilla és l'arribada d'un mig centre defensiu, tot i que no ha volgut especificar si Javier Mascherano és l'elegit per la secretaria tècnica. Amb l'arribada d'aquest jugador, les necessitats del Barça, però, "estarien cobertes", segons el preparador barcelonista, que ha descartat la incorporació d'un central. "De centrals ja vaig sobrat amb els tres que tinc", ha dit.

Actualitzat
Guardiola confia que el fitxatge de Mascherano es faci realitat per tancar la plantilla. Només la marxa d'Ibra obriria algun interrogant sobre la possibilitat d'incorporar un nou davanter. Pel que fa al migcampista argentí, la seva absència del partit d'ahir entre el seu equip, el Liverpool, i el Manchester City demostra que les negociacions avancen a bon ritme i que l'acord podria arribar aviat.

Més embolicat sembla el futur d'Ibrahimovic. El jugador ja té clar que no compta com a titular per a Guardiola i el seu representant, Mino Raiola, només afegeix llenya al foc i complica encara més el futur del davanter suec al club. En unes declaracions a una ràdio italiana, adverteix que el suec pertany al club Barcelona, no al club Guardiola.

De fet, el Milan ja ha anunciat que aprofitarà la visita amb motiu del Gamper per convèncer el Barça que els cedeixi Ibrahimovic. La seva proposta és pagar a mitges la fitxa de 12 milions d'euros del davanter suec. Seria un gran negoci per als italians i una operació molt negativa econòmicament per als interessos blaugrana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut