Ernesto Valverde, donant instruccions a Ousmane Dembélé (EFE)
Barça

Guanyar a la Champions sense Messi és possible

El Barça ja ha superat amb èxit a la competició europea absències per lesió del seu crac, fins i tot davant l'Inter de Milà

Maria Fernández VidalActualitzat
Sobreviure a la Champions sense Messi és possible. L'argentí és un fix escoltant l'himne europeu sobre la gespa. Però quan les lesions l'han frenat, l'equip a après a sobreposar-se a la seva baixa. Ja va passar el 2009. En la fase de grups, el Barça va superar precisament l'Inter al Camp Nou (2-0) sense Messi. Estava lesionat i Guardiola no va voler forçar perquè el següent partit era, com passa ara, el clàssic contra el Madrid. Piqué i Pedro hi van posar els gols. 

Un altre exemple més recent, el 2015. Messi es fa un trencament al lligament del genoll esquerre contra el Las Palmas i es perd tres partits de la fase de grups. El resultat: tres victòries blaugranes en la Champions contra el Leverkusen al Camp Nou i contra el BATE Boríssov, a casa i a domicili, amb 6 gols a favor. Tot, sense Messi.

Un pas endavant dels socis de Leo

"Leo ens garanteix molts gols i moltes assistències però crec que al davant tenim atres jugadors d'un nivell increïble que poden fer un treball molt molt bo per a l'equip", comenta Clément Lenglet davant la pèrdua temporal de Messi. 

I aquests jugadors són bàsicament Luis Suárez, Dembélé i Coutinho. Ha arribat l'hora dels galons per als més nous, com el francès i el brasiler. I Luis Suárez, que ja acumula credencials de sobres com a blaugrana, té una oportunitat immillorable d'engreixar la seva minsa collita de gols europeus. 
ARXIVAT A:
DembéléMessi
Anar al contingut