Fórmula 1

Grosjean fa el millor temps en la tornada als entrenaments al Circuit de Catalunya

Romain Grosjean ha estat el més ràpid en la tornada als entrenaments de pretemporada que es fan per segona setmana a Montmeló. El pilot de Lotus ha aturat el crono a 1:23.252, en la volta més ràpida de les 73 que ha fet. En segon lloc ha quedat Jenson Button, amb un temps d'1.23.510 i, en tercera posició, Sergio Pérez amb un crono de 1:23.820. Ferrari ha començat a rodar amb Felipe Massa, que ha estat vuitè, però divendres serà Fernando Alonso qui agafarà el volant. Al marge de l'asturià, en la segona jornada també hi haurà Vettel, Schumacher i Hamilton, que aquest dijous no han participat en la sessió.

Actualitzat
Aquest dijous ha començat al Circuit de Catalunya l'última tanda d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1. És a dir que, tal com quedin configurats els monoplaces diumenge, serà com els veurem debutar al Gran Premi d'Austràlia 14 dies després.

És 1 de març, però a Ferrari han passat els Reis. A mig matí ha arribat, directament des d'Itàlia, una caixa carregada de peces per al monoplaça que aquest dijous ha estat en mans de Felipe Massa i que divendres pilotarà Fernando Alonso. Esforços d'última hora a totes les fàbriques per millorar al màxim els cotxes de cara a l'estrena del Mundial, el dia 18, a Austràlia.

Fins i tot l'equip que sobre el paper està més bé, Red Bull, també preveu portar tot un cotxe nou de cara a divendres. Després d'una pretemporada plena de secrets, ara sí que és l'hora de posar totes les cartes sobre la taula pensant en l'arrencada del campionat. Massa i Alonso confien a recuperar aquests dies la distància que els separa de Red Bull i McLaren.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut