Ral·lies

Grönholm abandona el Ral·li d'Irlanda i deixa Loeb amb una opció d'or per aconseguir el Mundial

La pressió de Sébastien Loeb sobre el líder del Mundial s'està fent notar. Per segon ral·li consecutiu, Marcus Grönholm ha sortit de la carretera i ha tingut un accident que l'ha deixat fora de combat a Irlanda. El seu Ford Focus ha quedat molt malmès, sobretot en dues rodes, i el pilot ha estat evacuat en ambulància. Després de quatre trams, la general l'encapçala Dani Sordo, amb dos segons d'avantatge sobre Loeb. Xevi Pons també s'ha accidentat, però no té seqüeles físiques.

Actualitzat

El pilot francès havia pres un pèl d'avantatge sobre Grönholm després del tercer tram especial del Ral·li d'Irlanda, penúltima prova del campionat. Loeb encapçalava la cursa amb quatre segons d'avantatge sobre el finlandès, i enmig de tots dos es trobava Dani Sordo, a només cinc dècimes del lideratge. El català Xevi Pons ocupava l'onzena posició, a 1 minut i 9 segons de Loeb.

L'emoció està servida. Només queden dos ral·lis i quatre punts separen els dos aspirants. Marcus Grönholm i Sébastien Loeb es juguen el títol de campió del món. El finlandès és el líder, però el vigent campió l'està pressionant en les últimes curses, en què li ha retallat molts punts. Ells dos eren els favorits per imposar-se en el Ral·li d'Irlanda, que va començar ahir amb el "shake down". Grönholm va marcar el millor temps, però Loeb el seguia a menys d'un segon. Ara el francès ha girat la truita.

Anar al contingut