Groenewegen, de groc, supera a l'esprint a Bouhanni (EFE)
Groenewegen, de groc, supera a l'esprint a Bouhanni (EFE)
Ciclisme

Groenewegen guanya a l'esprint la tercera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, Poels segueix líder

El ciclista holandès ha sorprès els favorits a l'esprint la vigília de l'etapa reina d'aquesta edició de la Volta a la Comunitat Valenciana

Actualitzat

Dylan Groenewegen (Lotto) ha guanyat a l'esprint la tercera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, de 173,5 quilòmetres de recorregut entre Sagunt i Alzira. L'holandès ha sorprès en l'arribada al francès Nacer Bouhanni (Cofidis) i al rus Alexander Porsev (Katusha). El català Eduard Prades (Caja Rural) ha entrat onzè. A la general, sense canvis destacats aquest divendres, continua manant l'holandès Wouter Poels (Sky).

L'escapada del dia l'han integrat inicialment Jorge Cubero (Burgos), Garikoitz Bravo (Euskadi), Antonio Molina (caja Rural), Enrico Barbin (Bardiani) i Nikolay Mihaylov (CCC), als que després s'han afegit Rusvelo Artem Ovechkin i Roman Maikin, tots dos del Gazprom-RusVelo. La seva aventura ha acabat a 10 quilòmetres de la meta.

Aquest dissabte es disputarà l'etapa reina d'aquesta edició. Amb sortida d'Oriola i arribada a Xorret del Catí, en els 141,2 quilòmetres del recorregut els ciclistes hauran de superar 4 ports de muntanya, l'últim l'explosiu Xorret del Catí, de només 4 quilòmetres de llarg, però amb rampes del 22% de desnivell. Podreu seguir aquest final d'etapa en directe, a Esport3, a partir de les 16.25.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut