Griezmann segueix sense donar pistes sobre el seu futur
Futbol

Griezmann segueix meditant el seu futur i no respon a l'última oferta de l'Atlètic de Madrid

El davanter francès continua sense donar pistes sobre el seu futur. L'Atlètic de Madrid intenta retenir-lo amb una oferta que millora ostensiblement la proposta del Barça

Jordi GrauActualitzat

Antoine Griezmann continua sense desvelar el seu futur. El possible fitxatge per al Barça semblava clar, però s'està convertint en un serial. L'acord amb el Barça es va tancar fa mesos, però l'Atlètic de Madrid, a part del projecte esportiu, intenta convèncer a corre-cuita el jugador a base de calés. L'últim que hem sabut és que Griezmann no ha donat resposta a l'oferta astronòmica que el club madrileny li va fer divendres en una trobada al domicili del futbolista.    

La maquinària atlètica s'ha posat en marxa de dalt a baix, des de la llotja al vestidor, perquè Griezmann faci un canvi de rumb de 180 graus. Fa només una setmana, la marxa del francès al Barça era una realitat assumida, però, d'ençà de la conquista de l'Europa League, directius, executius, entrenador i companys estan fent tot el possible perquè el seu jugador franquícia faci marxa enrere.

Un dels capitans, i millor amic del vestidor de Griezmann, Diego Godín, en el que havia de ser l'últim partit al Wanda Metropolitano, mentre el xiulaven, demanava també la implicació de l'afició.

Griezmann té el compromís de la cúpula atlètica que guanyarà tants diners com Messi i que es construirà un projecte esportiu guanyador al seu voltant. El francès, de moment, no ha dit ni sí, ni no. Ara mateix guarda silenci, a poques hores d'incorporar-se a la concentració de la selecció francesa per preparar el Mundial.

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut