Antoine Griezmann ha marcat el gol de la victòria (EFE)
Espanyol

Griezmann dóna la victòria a l'Atlètic de Madrid davant un impotent Espanyol (1-0)

L'Espanyol no ha pogut rascar cap punt d'un dels camps més complicats de primera divisió. L'Atlètic de Madrid, que ha guanyat per la mínima, es referma a la segona posició de la taula. L'Espanyol no va xutar en cap moment a porta

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

L'Espanyol no ha pogut trencar la bona ratxa de l'Atlètic de Madrid, que no ha perdut cap dels 10 últims partits jugats i està molt ben posicionat a la segona posició de la taula. Els 'colchoneros' han guanyat per la mínima (1-0) a un Espanyol amb poques idees i que no va xutar ni un cop a porta.

L'Atlètic de Madrid ha obert la llauna molt d'hora, al minut 3 de partit. Antoine Griezmann, assistit per Óliver Torres, ha anotat fent una rematada imparable per la dreta al pal contrari, per baix (1-0). Tot i que Pau López s'ha estirat, no ha arribat a parar-la. La resta de la primera part ha estat dominada pel conjunt de Madrid que ha jugat davant un feble Espanyol, amb falta de decisió i que ha produït molt poc en atac.

La nota negativa de la primera part ha estat la lesió de Tiago, que ha hagut d'abandonar el camp al minut 27 de partit, en llitera. El cinc de l'Atlètic de Madrid s'ha fet mal quan ha xocat amb Marco Asensio. Segons un missatge al compte oficial de Twitter del club, el jugador té una fractura al terç mig de la tíbia dreta.

L'Atlètic de Madrid ha sortit a la segona part amb ganes de rubricar la victòria, però Pau López, al minut 48, ha pogut evitar el segon dels locals. Sergio González ha decidit al minut 58 fer un canvi ofensiu amb l'entrada al camp de Moreno, que ha substituït a Abraham, amb la intenció de buscar un empat que tampoc ha arribat. L'Atlètic ha tingut moltes oportunitats de marcar, les més clares, dues pilotes al travesser, de Godín, al minut 78, i de Torres al minut 86. Al final un 1-0 que dóna a l'Atlètic els tres punts i l'assegura a la segona plaça de la taula.