Futbol

Griezmann: "Va ser molt difícil rebutjar el Barça"

En una entrevista a Canal Plus França, sobre si va influir en la decisió el fet d'haver de ser el segon de Messi -com ja li va passar a Neymar- el jugador francès de l'Atlètic de Madrid ha respost amb un eloqüent "pot ser"

Actualitzat

El futbolista francès de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann ha deixat entreveure que va rebutjar una oferta del FC Barcelona aquest estiu per no estar a l'ombra de l'argentí Leo Messi. En una entrevista a Canal Plus França, sobre si va influir en la decisió el fet d'haver de ser el segon de Messi -com ja li va passar a Neymar- el francès ha respost amb un eloqüent "pot ser".

"Potser sí, inconscientment hi pot haver influït. Però els meus companys d'equip i tota la gent del club van fer tot el possible perquè m'hi quedés. Van venir a casa a parlar amb mi, em van apujar el sou, em van presentar un projecte... tot per fer-me saber que aquí era casa meva i que no marxés."

Griezmann, que està concentrat amb la selecció francesa, ha recalcat que tota la gent del seu actual club va fer tot el possible perquè se sentís com a casa i no se n'anés al club blaugrana.

"Difícil rebutjar el Barça? Molt difícil". Tens el Barça que et vol, que et crida, que et fa arribar missatges, ja sigui a través dels jugadors o amb la meva família. I després hi ha el club en què et sents a gust, ets un jugador important al voltant del qual construeixen un projecte. Fan tot el possible perquè em quedi. Què va fer que s'inclinés la balança? Veure els meus companys i especialment l'entrenador després d'un partit en què em van xiular; ell (Simeone) va venir a casa per sorpresa per calmar-me, parlar-me i demostrar-me que tenia la seva confiança."

El jugador ha confessat que va arribar a despertar la seva dona a les tres de la matinada per discutir sobre el seu futur professional. Griezmann va comunicar que es quedava a l'Atlètic el passat 15 de juny en el documental "La decisió", de la productora Kosmos Studios, del defensa del Barça Gerard Piqué, després de tenir en suspens durant diversos dies tant aficionats "colchoneros" com culers.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut