Tenis

Granollers i López jugaran la final de dobles de la Copa Masters contra els indis Bhupathi i Bopanna

Marcel Granollers i Marc López han passat a la final de la Copa Masters de tenis de Londres després d'imposar-se a la parella formada pel britànic Jonathan Marray i el danès Frederik Nielsen, per 6 a 4 i 6 a 3. Els seus rivals seran els indis Mahesh Bhupathi i Rohan Bopanna, botxins del txec Radek Stepanek i el també indi Leander Paes per 4-6, 6-1 i 12-10.

Actualitzat
Marcel Granollers i Marc López han passat a la final de la Copa Masters de tenis de Londres després d'imposar-se a la parella formada pel britànic Jonathan Marray i el danès Frederik Nielsen per 6 a 4 i 6 a 3. Els seus rivals seran els indis Mahesh Bhupathi i Rohan Bopanna, botxins del txec Radek Stepanek i el també indi Leander Paes per 4-6, 6-1 i 12-10.

Granollers i López han fet història per ser els primers catalans en clasificar-se per la final des que el 1988 ho van aconseguir Emilio Sánchez Vicario i Sergio Casal que van perdre aquella final amb els nord-americans Leach i Pugh.

A la competició individual, el Novak Djokovic és el primer finalista després de superar l'argentí Juan Martin Del Potro per 4/6,6/3 i 6/2. El suís Roger Federer serà el rival de Djokovic en eliminar l'escocès Andy Murray per 7 a 6 i 6 a 2.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut